Om AB Sportscafé

Vi er beliggende på Skovdiget 1, 2880 Bagsværd, som huser AB, med både fodbold, cricket, håndbold og tennis. Du kan læse mere om AB på www.abgladsaxe.dk

Jeg hedder Belinda og jeg overtog forpagtningen af AB's Sportscafé tilbage i oktober 2018. 20 år før serverede jeg som tjener på selv samme matrikel, så caféen og AB har en særlig betydning for mig. Derfor er jeg glad for, at jeg greb muligheden, da den opstod. Jeg nyder hverdagen med AB's mange glade medlemmer, men sætter også stor pris på de mange besøgende, som kommer udefra, og som ikke nødvendigvis har en tilknytning til klubben.
 

Alle er velkommen i vores café, som vi har givet en renovering, så hele stedet har fået et løft, og fremstår flot og indbydende.

Jeg glæder mig til at byde Jer velkommen!

Udenfor cafeen.png
Belinda.png

Einar Thomsen

Super Ribeye og dejlig burger fra AB Sportscafe. Virkelig veltilberedt. Tusind tak til Sportscafeen 

Christian Langkjær

Den ribeye og sovs vi fik i går, vil ikke engang MASH kunne levere bedre.

Sussi Hviid

Tak for dejlig mad. Det var vildt lækkert!

Naja Kristensen

Det kan da godt være, at AB ikke spiller så godt fodbold, så de kan være i 1. Division, men til gengæld ligger take away maden fra AB Sportscafé helt i toppen af Superligaen.

I dag stod den på Wienerschnitzel og pariserbøf fra AB Sportscafé. Helt igennem super lækkert! Kunne ikke have lavet det bedre selv! Tak for mad - husk at støtte lokalt! 

Mette Udsen